Γίνε μαχητής και κέρδισε στη ζωή! Το πρόγραμμα «Fight For Life» περιλαμβάνει μαθήματα kick boxing, πυγμαχίας, mma και καράτε. Ζήσε από κοντά την μαγεία και τις συγκινήσεις που μπορούν να σου προσφέρουν οι πολεμικές τέχνες καθώς και τα πολλαπλά ψυχικά, πνευματικά και σωματικά οφέλη μέσα από πολύ έντονες και δυνατές προπονήσεις.

  • kick boxing: Το kick boxing είναι ένα δυναμικό άθλημα όπου οι αθλητές αγωνίζονται με γροθιές, και λακτίσματα σε όλο το σώμα. Εξαιρετική μορφή άσκησης και αυτοάμυνας.
  • πυγμαχία: Αρχαίο ελληνικό άθλημα που πλέον αποτελεί το σπόρ με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως. Γροθιές από τη μέση και πάνω, άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος άσκησης και αυτοάμυνας. Αποτελεί ολυμπιακό άθλημα.
  • mma: Οι μικτές πολεμικές τέχνες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις μέρες μας και αποτελούν ανερχόμενο άθλημα. Πάλη με υποταγή και χτυπήματα σε όλο το σώμα. Θεωρούνται η πιο σκληρή μορφή πολεμικών τεχνών.
  • καράτε: Η ιαπωνική πολεμική τέχνη που εξασκεί σώμα και μυαλό δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα των χτυπημάτων και στην πειθαρχεία των ασκούμενων. Αποτελεί πλέον ολυμπιακό άθλημα.
Μενού
Επικοινωνήστε μαζί μας
1
Close chat
Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Έναρξη